Ingen jul uten disse tynne, sprø, krydrete kjeksene! Bærre Lækkert :)
Dag 1: Deigen!
Bland følgende i en kjele:
-500 gram lys sirup
-250 gram sukker
-175 gram meierismør
-1/4 l kremfløte
Dette skal kokes opp under omrøring.
Avkjøl deretter massen til romtemperatur.
Sirup, sukker, smør og fløte kokes opp. |
Avkjøl massen til romtemp etterpå. |
-900 gram siktet hvetemel
-1 toppet ts ingefær
-3 strøkne ts svart pepper
-2 ts natron
Bland mel, krydder og natron godt, og rør det inn i massen med en sleiv for hånd. Arbeid deigen minst mulig for sprøest mulig kjeks :) (dette har med gluten og mye faglig forklaring å gjøre :))
Sett så deigen kaldt i kjøleskap eller kjeller til minst neste dag. Den kan godt stå opptil 3 dager ihvertfall :) Husk å pakke den tett med plast:)
Mel og krydder blandes inn i massen for hånd. |
Da var deigen klar:) Denne har stått i kjøleskap i 2 dager.
Kjevle tyyynt!! Bruk mel! Bruk en trinse til å lage ruter:) |
Trinsen:) |
Flytt snippene over på brett med papir. Bruk en stekespade e.l. |
Stekes på 200c i ca 5 min. Følg godt med :) Jeg har brent tre brett i dag :)
Avkjøl på rist! |
Oppbevar i tett boks :) |
Morro med Non Stop:) |
The Grand Victoria - JTM Hub
SvarSlettWelcome to JT Hub, your home for online slots, 대구광역 출장안마 blackjack, roulette, live dealer 전라남도 출장샵 casino, poker, 보령 출장안마 craps, keno and video poker. Join 의왕 출장안마 us 원주 출장마사지 today for a