Totalt antall sidevisninger

tirsdag 10. april 2012

Swingende Urtesnurrer!

Bruk her samme grunnoppskrift som ''Bakerns Beste Horn''. Denne gir ca 18-20 snurrer.

La deigen hvile litt før du kjevler den ut. Da går det mye lettere.
Lag en oljeblanding med urter og krydder.

Forhev deigen på vanlig måte og kjevle den ut til et rektangel. (ca 2 cm tykt)
Pensle utover en blanding av olje og urter/krydder. Bruk det du liker best. Jeg bruker her rapsolje med rosmarin, timian og paprikapulver. Dryss så over grovhakkede oliven.
Pensle utover olje med krydder og dryss på biter av oliven.
Rull stramt sammen og lim sammen enden med litt vann.

Rull deigen stramt sammen, og del i skiver.. akkurat som skillingsboller..
Legg på plate og pensle over litt ekstra av oljeblandingen. Strø over maldonsalt til slutt.
Skjær i skiver, akkurat som skillingsboller.
Legg på plate og pensle toppen med mer urteolje. Strø på maldonsalt.

Etterhev i ca en halv time, og stek på 230-250c i ca 10-15 min.

Tips! Man kan også variere fyllet med andre ting..f.eks fetaost, soltørket tomat osv...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar