En liten Tapasrett i seg selv...
Her bruker man også deigen i "Bakerns beste horn".
Forhev deigen på vanlig måte, og la den hvile litt før utkjevling. Prøv og form den til et rektangel før den skal hvile...
 |
Etter litt hvile blir den lettere å kjevle ut :-) |
Kjevle ut til et stort rektangel, ca 1-2 cm tykt, og smør på din favoritt urteblanding med olje.. (Her med rosmarin, timian, paprikapulver og en god rapsolje.)
 |
Brett den ene halvparten over den andre og forsegle endene med at du trykker dem sammen. |
 |
Kjevle den litt mer, så den blir like tynn som før brettinga. |
 |
Skjær av tynne, lange remser og tvinn dem fra den ene enden til den andre. |
 |
Legg på brett og pensle dem litt mer med urteolje og strø over havsalt til slutt. |
|
Etterhev stengene i ca 15-20 min. Stek på 250c i ca 10 min. Følg med på farven :-)
 |
Avkjøl på rist. |
|
Serveringstips: Fyll lange glass med nybakte stenger og server med en god rømmedressing, hjemmelaget guacamole og en god rødvin...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar