En liten Tapasrett i seg selv...
Her bruker man også deigen i "Bakerns beste horn".
Forhev deigen på vanlig måte, og la den hvile litt før utkjevling. Prøv og form den til et rektangel før den skal hvile...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiv7zEqeWCuxaXvIkrD7AeDcboRqMHEL6761d_iee8A0V85uMqOHkCMBMLo3pGtj1wskIvkr8IbZ1pIj90_txzKhnQZULTtSGiHXDtnvnqv4tWO1-PLLVqlRlO-BJIS6hVh-i_NYLQkq8YK/s320/2012-04-10+15.42.50.jpg) |
Etter litt hvile blir den lettere å kjevle ut :-) |
Kjevle ut til et stort rektangel, ca 1-2 cm tykt, og smør på din favoritt urteblanding med olje.. (Her med rosmarin, timian, paprikapulver og en god rapsolje.)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvy488nQ2Zr5S3RZ4C8n0_kGK1_2DMoMOlGN1CtUpl03rRI-osjudmUPCnZzZAaNIqixjUzKu2_Ny2aeRf_hjEM6z7v1fcD_Q1uk_bdHAMPfOQ6MxR5Nw8O6hHsS7o9ia-k4omakjQJfEq/s320/2012-04-21+17.24.58.jpg) |
Brett den ene halvparten over den andre og forsegle endene med at du trykker dem sammen. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5QWyHtKzD6gz26xOZKSAZa8oQSmim9wR59a8IHwjVM80TzJhjYET2JxB8u_sHFAaX2_1NG_2mzr4cZZA972FQUqHHT-5ElbQ2l_DSKAOMG5tt4g7cmuXYEHPuBY1X12RziiyyPs4Lg8Zj/s320/2012-04-21+17.25.34.jpg) |
Kjevle den litt mer, så den blir like tynn som før brettinga. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipMOKnoZuMThvHV3eWVB-sz4_1hktCY3SrO4IOmlIk-zd3p2m22M0Nl7szfOtTN75ZR0qlUEio0a7c_cWvJ7vo-PT2V7xLxCizsC3haRhEk8WY1YbH4Ne28rtFPYxOFKalCUQPSJ3H9LV1/s320/2012-04-21+17.26.53.jpg) |
Skjær av tynne, lange remser og tvinn dem fra den ene enden til den andre. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5hPZEBv6NdTbDPaxRZwL8Hk5iaPqfPbzJ_GmVo_Q2zZzCAuC9400YfF6-mriLU66Msmws7Fg822ASEzhBRd6rS_fGbfL65YYK6L_Yq9Nor6AJj39oul_L5wl_PbzpQDV05dsy41WXk7FV/s320/2012-04-21+17.28.39.jpg) |
Legg på brett og pensle dem litt mer med urteolje og strø over havsalt til slutt. |
|
Etterhev stengene i ca 15-20 min. Stek på 250c i ca 10 min. Følg med på farven :-)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivupWQBmuI_mT92NNBcnncmR4Fny3h8ouB795LHd4OV-H6Dn4mOatYAxQh0h1uafI_lqvgOepjCY3KNJ9G1YZB85Yy5PR4pgkBeKcQiQjTPU8tcByuLKkLyGd9wdNY6582QNZ5TGxkWHo0/s320/2012-04-21+18.05.58.jpg) |
Avkjøl på rist. |
|
Serveringstips: Fyll lange glass med nybakte stenger og server med en god rømmedressing, hjemmelaget guacamole og en god rødvin...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar