Totalt antall sidevisninger

torsdag 1. mars 2012

Bakerns Calzone - Perfekt kveldsnacks!



Oppskriften på deigen finnes under artikkelen om pizza fra januar. Den kan med stor fordel lages en eller to dager før, trilles ut til boller på ca 120-150 gram og settes under plast i kjøleskapet. Da kan man lage sin egen calzone raskere enn pizzeriaen :-)

Først: Fyr opp ovnen på max. (300c). Kjevle så ut deigemnene til tynne, små runde pizza.
Fyll så med ditt favorittfyll.


Brett en fin og tett kant rundt.
Pensle litt vann rundt kanten
før du bretter sammen.
Fold sammen kanten, eller bruk en gaffel til å presse kanten sammen.





Legg pizzaene på bakebrett med papir eller på forvarmet pizzasten. Stek på nederste rille i ca 15-20 min, eller til de er gyldne i fargen. Ikke bruk varmluft! Avkjøl deretter litt på rist.
Da er det bare å nyte......... God Middag :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar