Totalt antall sidevisninger

lørdag 21. april 2012

Bakern's Pitabrød!


Her kan man også bruke oppskriften fra "Bakerns beste horn" eller hvilken som helst loffoppskrift egentlig...
Uansett... det gjør seg med hjemmelagde pitabrød til fredagstacoen :-) Og SÅ enkelt!!!

Før man baker ut: Husk å forvarm ovnen til 250-300c!!

Start med å trille boller (100 gram) av den forhevede deigen. La dem så hvile i en liten stund (ca 10 min under klede)

 
Trill boller som du lar hvile i ca 10 min.
Kjevle hver bolle..på størrelse med et pitabrød f.eks..?
Legg pitabrødene på papirkledd plate. Sett rett i forvarmet ovn 250-300c.
Pitabrødene skal stekes rett etter utbaking på 250-300c. Pass på tiden... steketid er ca 4 minutter..
Avkjøl så på rist :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar