Totalt antall sidevisninger

søndag 29. april 2012

Noe å bruke kakebunnen til....

Forklaring på denne kommer under...:-)
Del kakebunnen i 3.
Dekk bunnen med fyll.. her er det vaniljekrem, krem og jordbær... (dynk bunnene med litt melk :-))
Lag 2... mye det samme...
Toppen på :-)
Dekk hele kaka med krem.. og her kunne man stoppet.., men hvorfor det?
Kjevle ut en pølse med marsipan, rull den opp på en pinne og rull den over kaka.
Når man kjevler ut marsipan, lønner det seg å bruke litt melis på benken så den ikke sitter fast.
Litt dekor...og plutselig ferdig :-D

2 kommentarer:

  1. Om du kjevler ut marsipanen på hvetemel i stedet for melis, vil den ikke klisse og smelte like lett. Et tips min konditorsvigerinne ga meg for lenge siden.
    Spennende blogg! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det :-). Jeg ville nok ikke brukt rått hvetemel til marsipanen, men maismel fungerer fint istedet for melis. Melis fungerer uansett veldig greit hvis det ikke er for varmt og fuktig i rommet :-)

      Slett