La deigen hvile litt før du kjevler den ut. Da går det mye lettere. |
Lag en oljeblanding med urter og krydder. |
Forhev deigen på vanlig måte og kjevle den ut til et rektangel. (ca 2 cm tykt)
Pensle utover en blanding av olje og urter/krydder. Bruk det du liker best. Jeg bruker her rapsolje med rosmarin, timian og paprikapulver. Dryss så over grovhakkede oliven.
Pensle utover olje med krydder og dryss på biter av oliven. |
Rull stramt sammen og lim sammen enden med litt vann. |
Rull deigen stramt sammen, og del i skiver.. akkurat som skillingsboller..
Legg på plate og pensle over litt ekstra av oljeblandingen. Strø over maldonsalt til slutt.
Skjær i skiver, akkurat som skillingsboller. |
Legg på plate og pensle toppen med mer urteolje. Strø på maldonsalt. |
Etterhev i ca en halv time, og stek på 230-250c i ca 10-15 min.
Tips! Man kan også variere fyllet med andre ting..f.eks fetaost, soltørket tomat osv...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar