Totalt antall sidevisninger

lørdag 21. april 2012

Urtestenger med havsalt!

En liten Tapasrett i seg selv...
Her bruker man også deigen i "Bakerns beste horn".

Forhev deigen på vanlig måte, og la den hvile litt før utkjevling. Prøv og form den til et rektangel før den skal hvile...
Etter litt hvile blir den lettere å kjevle ut :-)
Kjevle ut til et stort rektangel, ca 1-2 cm tykt, og smør på din favoritt urteblanding med olje.. (Her med rosmarin, timian, paprikapulver og en god rapsolje.)
Brett den ene halvparten over den andre og forsegle endene med at du trykker dem sammen.

Kjevle den litt mer, så den blir like tynn som før brettinga.
Skjær av tynne, lange remser og tvinn dem fra den ene enden til den andre.
Legg på brett og pensle dem litt mer med urteolje og strø over havsalt til slutt.
Etterhev stengene i ca 15-20 min. Stek på 250c i ca 10 min. Følg med på farven :-)
Avkjøl på rist.
Serveringstips: Fyll lange glass med nybakte stenger og server med en god rømmedressing, hjemmelaget guacamole og en god rødvin...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar