Alt innen baketips! oppskrifter og fremgangsmåter med faglige begrunnelser. Bilder og informasjon underveis. Svarer gjerne på spørsmål i kommentarfeltene.
Totalt antall sidevisninger
mandag 16. januar 2012
Ukens Tips!
Bruk forskjellige sorter frø på toppen av hjembakte brød og rundstykker. For at de skal feste seg, bruk vann, enten fra sprayflaske, eller ved å dyppe dem raskt først. Dypp deretter bakverket i frøene. Dette må gjøres før etterheving. Man kan bruke mange forskjellige sorter som både er dekorative og smakfulle. F.eks gresskarkjerner, solsikkekjerner, sesamfrø, linfrø osv.. + forskjellige typer mel og korn som havregryn og semulegryn.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei
SvarSlettTror det også finnes noen som ønsker seg oppskrifter på enkle middager. I en travel hverdag trenger folk tips og oppskrifter på enkel hverdagsmat.